Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Jan ma rację. To zwykła pasza, nie pączki. Prawdziwy pączek ma powstać z mąki sześćdziesiątki pytlowanej (jak mówił Czereśniak), ciasto ma wyrosnąć na drożdżach, nie na proszku do pieczenia i ma być smażony na smalcu.

Napisany przez absolutny, 11.02.2021 11:49

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 44.220.62.183 / ec2-44-220-62-183.compute-1.amazonaws.com
CCBot/2.0 (https://commoncrawl.org/faq/)