Z Waszej strony
Lekcja smaku z mistrzem w ZST-U w Trzebini
Uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini wraz z Dariuszem Barańskim - szefem kuchni w restauracji i hotelu Platan i Dawidem Jasicą - kucharzem w restauracji i hotelu Platan przygotowali w ramach zajęć praktycznych potrawy karnawałowe.
0
![Lekcja smaku z mistrzem w ZST-U w Trzebini](https://imgcdn1.przelom.pl/im/v1/news-900-widen-wm/2015/01/30/16220_1422601167_08102000.jpg)
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Podczas warsztatów pracowali na takich surowcach jak: łosoś, dorsz, parmezan, szynka szwarcwaldzka.
Potrawy wykonane w ZST-U były niczym z programu Top Chef.
Można się spodziewać, że w kolejnych edycjach prowadzonego w ZST-U programu kulinarnego "Lekcja smaku z Mistrzem" nasi uczniowie będą mogli znów udowodnić, że są BEST OF THE BEST.