Z Waszej strony
Gastronomia w ZST-U kształci wszechstronnie
Cóż to były za zajęcia! Oj! Działo się, działo... i to nie mało:)
0
![Gastronomia w ZST-U kształci wszechstronnie](https://imgcdn1.przelom.pl/im/v1/news-900-widen-wm/2014/12/05/15925_1417772800_45861700.jpg)
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Jeszcze nie mają świadectw ukończenia szkoły, a już świetnie radzą sobie jako kucharze i kelnerzy. Mieliśmy już okazję zobaczyć i skosztować ich autorskich dań.
Teraz czas na kolejny sprawdzian w obsłudze... oczywiście konsumentów.
W ramach zajęć uczniowie naszego kierunku Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych i Kucharz wciąż doskonalą swoje umiejętności praktyczne. Młodzież pracuje na sprzęcie zakupionym między innymi w ramach projektu „Modernizacja Kształcenia Zawodowego w Małopolsce". Palniki do flambirowania, noże do carvingu, specjalistyczna zastawa stołowa, czy różnego rodzaju serwisy nie są im straszne.