Trzebinia
I Edycja warsztatów „Lekcja smaku z Mistrzem”
Zespół Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini jako jedyna szkoła w powiecie chrzanowskim, w ramach współpracy z najlepszymi restauracjami, oferuje bezpłatne warsztaty pod okiem szefów kuchni.
0
![I Edycja warsztatów „Lekcja smaku z Mistrzem”](https://imgcdn1.przelom.pl/im/v1/news-900-widen-wm/2014/10/27/15603_1414400982_67721100.jpg)
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Uczniowie podczas takich zajęć mogą pokazać nabyte już umiejętności, a przy okazji poznać nowe techniki i sposoby pracy mistrzów w kuchni...
Tematem przewodnim I edycji była cebula. Pan Dariusz Barański (Szef Kuchni Hotel & Restauracja PLATAN), a także nasz absolwent Dawid Jasica sporządzili z młodzieżą autorskie menu pt. „Cebula - wiele odsłon jesieni".
Serdecznie dziękujemy pani Danucie Kapci - właścicielce Hotel & Restauracja PLATAN, panu Dariuszowi Barańskiemu i Dawidowi Jasicy za współpracę.