Nie masz konta? Zarejestruj się

Alwernia

Gdzie dobrze zjeść na ziemi chrzanowskiej? Przewodnik po lokalach gastronomicznych

16.05.2021 21:24 | 0 komentarzy | 9 414 odsłon | red

Materiał promocyjny

"Przełom" przygotowuje drukowany i internetowy informator promujący odświeżoną po lockdownie ofertę lokalnych restauracji, barów i kawiarni. Zapraszamy branżę gastronomiczną do współpracy!
0
Gdzie dobrze zjeść na ziemi chrzanowskiej? Przewodnik po lokalach gastronomicznych
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Szanowni Państwo, Przedsiębiorcy Branży Gastronomicznej,
wydawnictwo „Przełom" zaprasza do udziału w projekcie prezentującym lokalną gastronomię w trudnym dla Was czasie jej odmrażania i pełnego powrotu na rynek. Wspólnie stworzymy publikację w wersji papierowej i internetowej, promującą najlepsze i najciekawsze lokale gastronomiczne w okolicy.

Jeśli chcą Państwo:

  • zapewnić lokalowi mocny start po lockdownie
  • poszerzyć grono Klientów
  • dotrzeć z ofertą do wszystkich okolicznych miejscowości i dalej
  • zaprezentować swoje unikalne dania
  • pokazać lokal w specjalnym, wydanym na dobrym
  • papierze dodatku do tygodnika „Przełom" oraz na przelom.pl w wersji elektronicznej przez pół roku
Ten projekt jest dla Was!

Podejdziemy indywidualnie do każdej współpracy i z przyjemnością wysłuchamy Państwa pomysłów. Pomożemy stworzyć materiał na temat specjalności Państwa lokalu, proponowanego przez Was menu, wywiad z właścicielem lub szefem kuchni, informację o nowościach w Waszej restauracji, kawiarni czy barze, sukcesach w branży, ofercie imprezowej stacjonarnej i możliwości sprzedaży na wynos.

Publikacja planowana jest na II połowę czerwca. Na zgłoszenia czekamy do 20 maja 2021 r.
Zapraszamy do współpracy!

W PAKIECIE

  • informator drukowany - wymiar strony: 245 x 324 mm (zbliżony do A3), nakład 7500 egz.
  • wersja elektroniczna informatora na przelom.pl (2 mln odsłon miesięcznie, 250.000 użytkowników)

 

Kontakt i informacje
Biuro promocji i ogłoszeń wydawnictwa „Przełom"
e-mail: promocja@przelom.pl
tel. 697 358 999
Marzenna Spyt, Stanisława Ciepichał

Materiał promocyjny