Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Ugotowany rosół dobrze jest schłodzić, sitkiem zebrać pływające oka tłuszczu, ponownie zagotować i na talerze. Zamiast dwukrotnie solić, tak jest w zamieszczonym przepisie, można dodać dobrą kostkę rosołową, np. grzybową. A nasz Ulom niech się dalej asekuracyjnie delektuje wodą spod warzyw, starczego otępienia umysłowego nigdy nie doczeka.

Napisany przez Antoninka, 27.01.2019 14:20

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.117.165.66 / ec2-18-117-165-66.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)