Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Czy tylko z gęsi, czy na więcej nas nie stać? Czy Niemcury już gęsi od nas nie kupują? To dobry rosół, bo ten tłuszczyk spod skóry na wargach osiada i musi być dużo jarzynki, dużo i nie zapomnijcie cebulkę, dawno to na blasze przypiekałem, nie będzie mętny. Gęś to gęś, ale rosół bez wołowinki to nie rosół. Kawałek wołowiny musi być w garnku, takiej z tłuszczykiem, łojem, to podstawa dobrego rosołu, warzywa i reszta. Pamiętajcie, najważniejsza to wołowinka. Smacznego!!!

Napisany przez Jan Nawak, 09.11.2017 16:06

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 3.142.173.227 / ec2-3-142-173-227.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)