Półfinał V Małopolskiego Festiwalu Smaku w Oświęcimiu - 21.06.2009 r.
23.06.2009 00:00|12 zdjęć|10 787 odsłon|
Głównie boczek pieczony, ale też inne wędliny to specjalność kolejnej firmy - Zakładu Przetwórstwa Mięsnego z Myślachowic. Na zdjęciu przedstawicielka zakładu - Maria Kumala
Materiały redakcyjne znajdujące się na portalu www.przelom.pl są własnością Firmy Wydawniczej "Przełom" lub innych osób czy podmiotów na mocy umów, licencji lub porozumień zawartych z wydawcą portalu. Stanowią one własność intelektualną. W związku z tym, w powołaniu na art. 25 Ustawy z 4 lutego 1994 roku o prawie autorskim i prawach pokrewnych, wydawca nie wyraża zgody na rozpowszechnianie (przedruk, wykorzystanie w przestrzeni internetowej, etc.) jakichkolwiek informacji zawartych na stronie www.przelom.pl bez pisemnej zgody wydawcy. Wydawca nie ponosi odpowiedzialności za treści we wpisach użytkowników na forum i w komentarzach.