Trzebinia
Świętowali 20-lecie pieczenia chleba (WIDEO)
Materiał promocyjny
Właściciele piekarni ATU z Myślachowic wraz z prawie 60 pracownikami świętowali w sobotni wieczór jubileusz działalności.
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas
Materiał wideo:
Łukasz Grondal, właściciel piekarni przyznaje, że zaczynali od produkowania 150 bochenków chleba dziennie. Dziś można je liczyć w tysiącach. Firma ma kilkanaście sklepów niemal w każdej z okolicznych gmin.
Materiał promocyjny
Komentarze
zapoznaj się z Regulaminem
1 komentarz
Niedawno świętowałem 10-lecie pieczenia własnego chleba. Najpierw takiego na drożdżach, teraz już na zakwasie. Przynajmniej wiem co w nim jest. zakwas, mąka, woda i sól. Do tego szczypta satysfakcji.:)