Miejsce na liście, kompetencje, osobista znajomość, a może głównie partyjny szyld? Nie tylko kandydaci, którzy startowali w niedzielnych wyborach do parlamentu zadają sobie pytanie, na co wyborcy zwracają szczególną uwagę.
Jedni wyborcy mają stałe preferencje, inni do ostaniej chwili szukają tego najlepszego ugrupowania i osoby.
A wy jakimi kryteriami kierowaliście się przy urnach? Zapraszamy go głosowania w naszej sondzie.
24.04.2025
WIELOLETNIE doświadczenie, kompleksowe wykonanie i...
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
0 0
Najlepszy wybór, widać że pod rządem PiS`u kraj się rozwija, a pod rządem PO to mamy przykład w Chrzanowie wiecznej stagnacji.
0 0
Mhm - odkąd Jaruś wstąpił na tron, krajem naszym kochanym wstrząsnął taki rozwój, że w cztery lata przebiliśmy poprzednie trzy dekady "stagnacji". Biorąc pod uwagę przejście piss dziadunia ze starej Nokii na dotykowy - to faktycznie jest mega rozwój. Tylko nikt w rządzie kłaniając mu się w pas, nie miał odwagi powiedzieć, że król jest nagi i inni członkowie mają dużo lepsze. Tak się go wszyscy boją jak w starym żarcie o Stalinie i kichnięciu jednego z towarzyszy.
0 0
I zostawmy to tak, bo w tym odgrzewanym kotlecie chodzi o płatne odsłony z reklamami, a nie o to co napiszemy.
0 0
Winnicki boli? Ma boleć. Mnie bolało 8 lat
0 0
Nie trzeba być socjologiem- to widać gołym okiem.Przez 8 lat wierzyli, że pinindzy nie ma i nie będzie i trzeba dociągać pasa.Teraz dalej im wierzą ,że kraj popada w ruinę.Choć by im d... miodem smarować to i tak będą swoich popierali.To nie amnezja, to brak charatania w gałę, brak przywilejów i kręcenia lodów.
0 0
Oni popierając swoich myślą o sobie,bo przy nich można było pobierać esbeckie emeryturki,kraść nawet więcej niż by się chciało co widać przy urnach w zakładach karnych.
0 0
Jak samopoczucie debilku?
0 0
logiku oczywiscie.
0 0
PO nic ludziom nie dała, więc czego oczekiwała ?
0 0
PO obiecywała ale nic nie dała,mało tego obiecywała,że nie podniesie wieku emerytalnego a podniosła,ale emeryturek mordercom esbekom nie odebrała a teraz obiecywała,że je przywróci kosztem 13-tej emerytury.
0 0
Więc dostali, co dostali. Liczy się program danego ugrupowania, co widać w sondzie. Poseł jest tylko pionkiem w grze.
0 0
Trzeba przypomnieć jeszcze o jednej rzeczy.W wyborach do 2015 głosy liczyły rosyjskie serwery,o wynikach dowiadywaliśmy się dopiero w czwartek,dopiero po wprowadzeniu do komisji wyborczych mężów zaufania aby kontrolowali przebieg wyborów PIS zaczęło wygrywać.Wyborcy o tym wiedzieli dlatego spadała frekwencja ale zaczynają się przekonywać do tego tzw.obowiązku obywatelskiego,co widać po frekwencji w ostatnich wyborach; https://www.google.pl/url?sa=t&rct=j&q=&esrc=s&source=web&cd=4&ved=2ahUKEwjRpuqOmKXlAhUDfFAKHd0-BK0QFjADegQIBBAB&url=https%3A%2F%2Fpolskatimes.pl%2Fwybory-do-pe-powrot-rosyjskich-serwerow-kto-sie-boi-mezow-zaufania%2Far%2F3405911&usg=AOvVaw1hbYiPI5Jwj-gbOx9WUTr0
0 0
@ trol bezlogogik. Przestań pierdzielić bo już tak dostanie napisze. Jeśli coś w wyborach w 2015 roku było nie tak to najsprawniejsze służby na świecie tj. służby PIS miały 4 lata aby to zweryfikować a winnych wsadzic na długie lata. Nie przypominam sobie aby coś takiego miało miejsce. Ty tez możesz iść z tą sensacją to twojego przeora trola i mu to zgłosić. BTW jest już po wyborach i możesz się już wyciszyć, iść na spacer, do lasu poodychac siewnym krakowskim powietrzem.
0 0
Szanowna Redakcjo! SONDA! Brak właściwego pytania pod moją odpowiedź! Nie popularność partii a co dana partia zrobiła dla dobra Polski i jej obywateli! Takie należy zadać pytanie!!!
0 0
Które sądy? Te co wsadzały tych co łapali złodziei i ludzi za batonika a uniewinniały kastę sędziowską,kradnącą wiertarki,5 stów na CPN-ie,chodzące na spędy KOD-u.Najpierw tą stalinowską kastę sędziowską trzeba wymienić a potem mówić sprawiedliwych sądach.
0 0
PIS wykarmił sobie elektorat, ale ja (i pewnie wielu innych) głosowałem przeciw syndykatowi. Sonda powinna to uwzględnić.
0 0
Jan Nawak napisał: "Szanowna Redakcjo! SONDA! Brak właściwego pytania pod moją odpowiedź!" koniec cytatu :D. Trudno to inaczej skomentować jak: za dużo TVPiS dziadku oglądasz. Przywykliście, że w pisowskim dzienniku telewizyjnym Holecka układa wam pytania pod odpowiedź... a tu zonk! Przy okazji... z regulaminu forum pkt 6. Zabronione jest:
a) używanie przez użytkowników dwóch kont lub zakładanie kolejnego konta (...) W przypadku stwierdzenia takiego faktu, użytkownik bez ostrzeżenia zostanie pozbawiony dostępu do forum. I co ty na to dawny Adrianku? Co na to admin forum? Nie trzeba wrzucać na bęben żeby wiedzieć kto jeszcze tak się tu bawi. Czy admin weźmie się w końcu za porządki, czy wszyscy mamy przyzwolenie na takie ignorowanie regulaminu?
0 0
Niektórzy przez przegrane wybory nie mogą po nocach spać,biegają na CPN po środki na uspokojenie a potem piszą jakieś brednie o jakiejś istniejącej w ich wyobrażni TVPIS,jeżeli teraz jest TVPIS,to czemu przed 2015 r. TVP nie nazywali TV-POPSL.
0 0
@ trol bezlogik. Głupiś jak but albo celowo debila z siebie robisz robisz! Czytając literalnie głupiś jak but!
0 0
I macie doskonaly przyklad idioty,mozecie usowac komentarze,co nie zmieni mojego zdania o tym typie po roznymi nickami.
0 0
Przepraszam za moją klawiaturę,czasem plata figle,co nie zmienia zdania o tym idiocie logiku.Moje zdanie podziela wiekszosc ma tym forum.TO JEST IDIOTA !!!!!!
0 0
Promilu, Darku, Winnicki. Trolle pokroju logika czy też całego tego stawa/simoncit i innych wcieleń tej samej osoby są systematycznie przez Was dokarmiani. Jak nie będą mieli pożywki - zdechną. A zdechną na pewno. Trzeba tylko czasu. Oni są jak supernowe. Zabłysną, wybuchną i.. znikną bez śladu.
0 0
Mój wpis dotyczył wpisu poniżej,który był dodany o godzinie 3-ej rano a inni przyznali się sami,że też cierpią na bezsenność po przegranych wyborach.
0 0
Ktoś tu pisał,że pod różnymi pseudonimami ukrywa się jedna osoba nie; są to różni Patrioci którzy rosną w siłę w odróżnieniu od targowicy,co pokazały ostatnie wybory.
0 0
Winnicki! Ja to z kolei nie wiem czy ty młody, stary, czy ty dziadek, czy dziad, czy też kurwa dziad! Nie wiem, bo mnie to całkowicie nie interesuje! Mogę tylko domniemywać. Ale wiem jedno, że najgorsza ludzka gawiedź, zajmuje, interesuje się wszystkimi, jacy oni są, co robią, tylko nie sobą!!!
0 0
Stary poczciwy Janie Nawaku vel dawny Adrianku. Cichutko ci napiszę, tak żebyś swojej "Pani" nie budził z mojego powodu, a i sam co nieco z tego zrozumiał. Za wulgaryzmy powtarzane przez ciebie w geriatrycznym amoku - od strzała powinieneś mieć bana od Redakcji... o ile wiesz co to jest ban. A teraz szaaaaa bo późna godzina. Zapytaj rano wnusia to ci powie.
0 0
logik patriota amator,szkoda słów na niego.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz