Kulinarni eksperci z Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini - przelom.pl
Zamknij
08:27, 01.10.2014
W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.
Jeżeli Twój wizerunek przypadkowo znalazł się na tych fotografiach, a nie wyraziłeś na to zgody, prosimy zgłoś to na adres: [email protected]
Zobacz więcej fotorelacji
Piknik na Pniakach w Libiążu
zobacz fotorelację
35-lecie samorządu terytorialnego w Chrzanowie
zobacz fotorelację
W Regulicach kochają dawny Papa Dance. Kto był na imprezie?
zobacz fotorelację
Małopolska Liga Młodzików w Piłce Ręcznej - 07.06.2025 - Hala Sportowa w Libiążu
zobacz fotorelację
Turniej Piłki Nożnej w Ramach Wielkiego Grania dla Helenki - 07.06.2025 - GKS Świt Krzeszowice
zobacz fotorelację
Bieg Dla Dzieci i Dorosłych Ostrężnica Run - 07.06.2025
zobacz fotorelację
XVI Otwarte Mistrzostwa Chrzanowa w Plażowych Mikstach Siatkarskich - 07.06.2025
zobacz fotorelację
Turniej Koszykówki w Ramach Wielkiego Grania dla Helenki - 07.06.2025
zobacz fotorelację
I Grand Prix Chrzanowa w Darcie - 07.06.2025
zobacz fotorelację
Z książką na rowerze w Libiążu - 07.06.2026
zobacz fotorelację

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz