W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.
W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.
Młodzież przygotowała między innymi: jaja po benedyktyńsku, jaja zapiekane w bułce, jaja faszerowane, kotleciki jajeczne z surówką, szaszłyki z jaj przepiórczych, jaja w sosie ziołowym, omlety naturalne i rzymskie, a także kremy cytrynowe, budynie i mleczka waniliowe.
Serdecznie dziękujemy Naszej młodzieży za zaangażowanie i twórczą pracę na zajęciach.
Wszystkich którzy lubią gotować i dobrze zjeść zapraszamy do naszej zakładki - Gotuj z ZSTU.
Iwona Kawala-Zwolńska, Beata Mucha
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
10.04.2025
ŁAZIENKI, gładzie, sufity podwieszane, Tel. 692-60...
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz