Kulinarni eksperci z Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini - przelom.pl
Zamknij

Kulinarni eksperci z Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini

08:27, 01.10.2014
Skomentuj

W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.

W ramach zajęć praktycznych uczniowie klasy IIC o profilu Technik Żywienia i Usług Gastronomicznych w pierwszych tygodniach września wykonywali słodkie i słone potrawyz jaj kurzych i przepiórczych.

Młodzież przygotowała między innymi: jaja po benedyktyńsku, jaja zapiekane w bułce, jaja faszerowane, kotleciki jajeczne z surówką, szaszłyki z jaj przepiórczych, jaja w sosie ziołowym, omlety naturalne i rzymskie, a także kremy cytrynowe, budynie i mleczka waniliowe.

Serdecznie dziękujemy Naszej młodzieży za zaangażowanie i twórczą pracę na zajęciach.

Wszystkich którzy lubią gotować i dobrze zjeść zapraszamy do naszej zakładki - Gotuj z ZSTU.

Iwona Kawala-Zwolńska, Beata Mucha

(red)

Co sądzisz na ten temat?

podoba mi się 0
nie podoba mi się 0
śmieszne 0
szokujące 0
przykre 0
wkurzające 0
facebookFacebook
twitter
wykopWykop
komentarzeKomentarze

komentarz(0)

Brak komentarza, Twój może być pierwszy.

Dodaj komentarz

OSTATNIE KOMENTARZE

0%