Wypróbujcie przepis na wilgotne i rozpływające się w ustach muffiny z dodatkiem kremu śmietankowego z serkiem mascarpone. Najlepiej smakują udekorowane sezonowymi owocami.
SKŁADNIKI na około 20 muffin:
KREM MASCARPONE:
250 gramów serka mascarpone
200 gramów śmietanki 30%
20 gramów cukru pudru
W misce umieszczamy mascarpone, śmietanę i cukier puder. Miksujemy przez chwilę do momentu powstania jednolitej, kremowej masy. Gotowy krem przekładamy do rękawa cukierniczego i dekorujemy wystudzone muffiny. Przechowujemy w lodówce.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz