Znana restauratorka zjawiła się w sobotę w Bistro Pieczone Gołąbki, by sprawdzić, czy kuchenna rewolucja się udała.
W restauracji przy ul. Piłsudskiego Magda Gessler po raz pierwszy pojawiła się w połowie lipca. Lokal nosił wtedy nazwę Porto di Mare i raczej niewielu o nim słyszało. Przez kilka dni pracowała nad zmianą menu i wystroju. Bistro Pieczone Gołąbki, bo taką nadała mu nazwę, ma słynąć właśnie z pieczonych gołąbków.
W sobotę restauratorka wraz z telewizyjną ekipą Kuchennych Rewolucji ponownie zawitała do Trzebini, by sprawdzić czy rewolucja się udała.
- To się okaże podczas emisji programu - właściciel restauracji niczego nie chce zdradzać.
Odcinek "Kuchennych rewolucji" z Trzebini będzie można zobaczyć na antenie TVN-u tej jesieni.
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
0 0
News dnia, w sam raz na główną.
0 0
zamkli to już czy jeszcze nie? co tym razem tam będzie u zombich?
0 0
Świetnie wykonane zdjęcie! Co za jakość: ))
0 0
Zdjęcie robione suszarką do włosów...
0 0
Jaki obiekt taka suszarka:)
0 0
a to już po rewolucji Mikrusa? Żadnych zmian nie zauważyłem. Ops, w Pt. stał facet w drzwiach pustego lokalu.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz