Coś dla miłośników sałatek i owoców morza. Wypróbujcie przepis na przekąskę z krewetkami i awokado w roli głównej.
Składniki:
Wykonanie
Układamy na talerzu porwaną na małe kawałki sałatę, następnie ogórki pokrojone na małe kawałki, a później krewetki. Spryskujemy sokiem z cytryny, a później dodajemy pokrojone awokado i majonez. Oprószamy świeżo mielonym pieprzem i solą. Sałatka znakomicie smakuje z grzankami. Przed podaniem można posypać zieleniną.
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
29.04.2025
ZATRUDNIĘ kierowcę kat. C i C+E 500-380-561
24.04.2025
WIELOLETNIE doświadczenie, kompleksowe wykonanie i...
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz