Owocowy, orzeźwiający, a na dodatek łatwy w przygotowaniu. Ten deser jest idealny na lato, bo o tej porze roku możemy przebierać do woli w sezonowych owocach.
SKŁADNIKI:WYKONANIE:
Mascarpone, jogurt i cukier mieszamy mikserem lub trzepaczką. Biszkopty układamy na dnie formy 24x24. Biszkopty skrapiamy sokiem malinowym lub owocową herbatą.
Wykładamy na nie masę serowo-jogurtową, układamy owoce, a potem polewamy tężejącą galaretką. Schładzamy w lodówce.
29.04.2025
ZATRUDNIĘ kierowcę kat. C i C+E 500-380-561
24.04.2025
WIELOLETNIE doświadczenie, kompleksowe wykonanie i...
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz