- Byłem załamany - stwierdził jeden z prelegentów, gdy dowiedział się o wynikach najnowszego raportu żywieniowego.
Konferencja "Produkt regionalny - nasze kulinarne dziedzictwo. O sile lokalnej tożsamości" została zorganizowana po raz pierwszy przez Zespół Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini. Odbyła się w piątek w Powiatowym Centrum Kształcenia Ustawicznego w Chrzanowie.[WIDEO]6250[/WIDEO]
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
24.04.2025
WIELOLETNIE doświadczenie, kompleksowe wykonanie i...
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz