Puree z warzyw to smaczna alternatywa dla puree z ziemniaków. Najlepiej użyć warzyw o intensywnych kolorach jak marchewka czy groszek, bo zyskujemy wtedy także piękną dekorację posiłku.
PUREE Z ZIELONEGO GROSZKU
Wykonanie:
Rozmrażamy groszek, przesmażamy na maśle z oliwa i czosnkiem przez 5 do 7 minut. Całość przekładamy do blendera, dodajemy kolendrę i miksujemy. Doprawiamy solą i pieprzem.
PUREE MARCHEWKOWE
Użytkowniku, pamiętaj, że w Internecie nie jesteś anonimowy. Ponosisz odpowiedzialność za treści zamieszczane na portalu przelom.pl. Dodanie opinii jest równoznaczne z akceptacją Regulaminu portalu. Jeśli zauważyłeś, że któraś opinia łamie prawo lub dobry obyczaj - powiadom nas [email protected] lub użyj przycisku Zgłoś komentarz
24.04.2025
WIELOLETNIE doświadczenie, kompleksowe wykonanie i...
22.04.2025
DREWNO opałowe, kominkowe, zrębki, Tel. 572-632-99...
22.04.2025
WYCINKA drzew, zrębkowanie, mulczowanie, Tel. 572-...
Import samochodów może być trudniejszy
a My dalej sie usmiechamy
KCPO
00:12, 2025-05-15
Bezrobocie w powiecie chrzanowskim w dół
Ale.Jurek dyrektor z regulic usadowiony na tronie przez.mafię PO ma.nowiutkie.bmw. a wy frajerzy za 5 zł róbcie.prace społeczne.
Tak dla Polski
23:39, 2025-05-14
Incydent na stacji w Trzebini
hanys jechał to wszystko wyjaśnia. Rozkazy z Berlina, polskiego prawa nie przestrzegać.
Tak dla Polski
20:49, 2025-05-14
W niedzielę wybory prezydenckie. Na kogo zagłosujecie?
Ja zagłosuje na tubę propagandową lokalnej mafii PO i na arcykapłanów tej tępej propagandy z tzw redakcji tzw gazety Przełom
Tęczowy Rafau
20:46, 2025-05-14
Brak komentarza, Twój może być pierwszy.
Dodaj komentarz