Ta niedzielna impreza pokazała, że ma ogromny potencjał. Zwłaszcza, gdy jest słoneczna pogoda i bardzo dobre jedzenie za darmo.
Lokalizacja wyśmienita, bo nad ładnie utrzymywanym stawem. W konkursie na najsmaczniejsze ziemniaki po cabańsku wystartowało 17 drużyn. Jury w składzie: Marta Artymiak z MOKSiR w Chrzanowie, Agnieszka Bąk z wydziału promocji Urzędu Miejskiego w Chrzanowie, Ireneusz Lipiec - Ambasador Pieczonych z Chrzanów Dawniej i Dziś, Kamil Bogusz - dyrektor Muzeum w Chrzanowie, Sebastian Wątroba - aktor telewizyjny i filmowy, już w połowie degustacji mówili, że chyba nawet w poniedziałek nie będą jeść obiadu.[WIDEO]5566[/WIDEO]
10.04.2025
ŁAZIENKI, gładzie, sufity podwieszane, Tel. 692-60...
0 0
i proszę można zrobić fajną imprezę w plenerze, a Ziemniaczysko pod Lipowcem zostało zniszczone i zapomniane przez tych rządzących tam idiotów zresztą podobnie jak z zamkiem Lipowiec z którego zrobili taka ruinę że nawet nie da się zwiedzić, ale nowe toalety i kawiarnia są, ta banda rządzących tam nierobów powinna odejść i nie robić wstydu
0 0
A emisje?
0 0
Chrzanów ma wielki potencjał w pieczeniu i jedzeniu ziemniaków! A co poza tym?
0 0
Wystarczy pobierać symboliczną złotówkę za talerzyk, i przeznaczać ją nawet na jakiś szczytny cel, a nagle będzie 90 % mniej chętnych na jedzenie. Gdzie można się za darmo nażreć zawsze jest najwięcej ludzi.
0 0
@Tooomek podczas wydarzenia zbierane były pieniądze dla Filipa na walkę z SMA.
Zebrane zostało ponad 4tys z tego kojarzę.
0 0
No to bardzo ładnie
0 0
Darmocha zawsze przyciąga. Feee
0 0
Wyrazy uznania i podziękowanie dla organizatorów tradycyjnej imprezy plenerowej przy stawie kościeleckim- Towarzystwa Wędkarskiego Kościelec oraz Stowarzyszenia Chrzanów- Miasto dla Mieszkańców.
Liczne uczestnictwo doskonale się bawiących mieszkańców w "Pieczonych na Polu" świadczy o tym jak potrzebujemy takich spotkań
w tym trudnym okresie.
Szczególne uznanie dla Państwa Brożek za organizację i prowadzenie imprezy.
wiadczy o tym