Przełom Online
TV PRZEŁOM. Jak zrobić dobrą pizzę?
Zapraszamy Państwa do obejrzenia pierwszego odcinka z cyklu "Gotowanie z TV Przełom”. W pierwszym programie pokazujemy, jak przygotować smaczną pizzę. Pomaga nam w tym Adam Szczepanek z pizzerii Da Grasso.
- Podstawą jest oczywiście ciasto - podkreśla Adam Szczepanek. - Same składniki dobrze przygotować już wcześniej, pokroić itd. żeby później już tylko je nałożyć.
Cykl "Gotowanie z TV Przełom" będzie powstawać wspólnie z restauracjami z powiatu chrzanowskiego, oświęcimskiego oraz Krzeszowic i okolic. Zapraszamy do współpracy.
(jk)
ZOBACZ W TV PRZEŁOM
JAK ZROBIĆ DOBRĄ PIZZĘ?
Aktualizacja 29.01.2010, 18.08
Komentarze
15 komentarzy
Panie Mateuszu,kilka dobrych rad dot. zachowania przy stole:) Nie mówi się z pełna buzią jedzenia oraz się nie gestykuluje sztućcami! Poza tym, pizza na wyjazd a redaktor jak pochłonął?? haaaha
Adam byłeś super, nie ;d a na pizze napewno przyjde :) P.S. Swoją drogą na premie zasłużyleś, bo mnie ślinka ciekła jak to robiłeś i zrobiłeś niezłą reklamę :) Podrawiam :)
Prawda czasu prawda ekranu - świetna robota!!! Uważam, że w ogóle mało jest promocji takich fajnych, zwykłych ludzi a jest ich przecież wielu. Myślę również że w najbliższym czasie będzie boom na telewizje internetowe w naszym regionie a ludzie będą sięgać po telefony komórkowe i będą filmować - opowiadać swoje historie
Widzę że uczucia i komenty do wywiadu z moim udziałem są mieszane,wszystkich szyderców zapraszam do wystąpienia przed kamerą prawie na żywca(bo materiał robiony był z kopa)bez żadnych cięć powtórzeń czy przebitek,po prostu robiony od A do Z na żywo,a do tego opowiadać co się robi i jednocześnie to wykonywać w dodatku przed kamerą,Tak że reasumując nie podoba się to nie oglądać ,PRAWDA??? :} A wszystkich zainteresowanych sztuką kulinarną i chętnych dowiedzieć się więcej zapraszam do pisania mail z pytaniami,lub też znajdziecie mnie na NK
no adam postarales sie
Wszystko fajnie tylko jakie są proporcje składników ? aby móc samemu to zrobić - no niestety nie dowiemy się to tajemnica.
jakie zwinne rączki;p mi by to ciasto juz dawno sie porudziowalo poreszta mysle ze mezczyźni i tak sa lepszymi kucharzami niz kobiety:) Fajne! teraz bede mogla sama przyrzadzic pizze:):)