Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Chleb pieczony z samej żytniej mąki jest niesmaczną, klejącą się do zębów ciaparą. W dodatku trudno się wyrabia takie ciasto. Generalnie gniot. Jeżeli mamy tu rozpatrywać ilość cukru w mące pszennej, to... proponuję mniej słodzić herbatę, a chlebuś zjeść smaczny i ładnie wyglądający. Co się tyczy tego przepisu.. z doświadczenia wiem, że na tak długi czas pozostawia się ciasto na zakwasie, ale drożdże? przeżyją tak długo?

Napisany przez VitekSprytek, 19.08.2017 16:38

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 52.15.59.163 / ec2-52-15-59-163.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)