Nie masz konta? Zarejestruj się

Zgłoś komentarz do moderacji

Następujący komentarz zostanie przekazany do moderacji:
Pani Magda Gessler radzi, by pokrojoną cebulę wsadzic do ściereczki i zbić tak, by sok wypłynął. Cebula traci wówczas goryczkę, a potrawa dłużej jest świeża. Ogólnie fajny przepis.

Napisany przez Antoninka, 22.12.2016 21:21

W powodzie zgłoszenia wpisz jak najwięcej informacji. Możesz pozostawić do siebie numer kontaktowy.
Wysyłając zgłoszenie, zgadzasz się z postanowieniam regulaminu dotyczącymi zbierania, przechowywania oraz przetwarzania danych.
Twoje zgłoszenie zostaje wysłane z adresu IP: 18.118.137.243 / ec2-18-118-137-243.us-east-2.compute.amazonaws.com
Mozilla/5.0 AppleWebKit/537.36 (KHTML, like Gecko; compatible; ClaudeBot/1.0; +claudebot@anthropic.com)