Nie masz konta? Zarejestruj się

Z Waszej strony

Lekcja smaku z mistrzem w ZST-U w Trzebini

30.01.2015 07:59 | 0 komentarzy | 2 324 odsłony | ZST-U w Trzebini

Uczniowie Technikum Żywienia i Usług Gastronomicznych Zespołu Szkół Techniczno-Usługowych w Trzebini wraz z Dariuszem Barańskim - szefem kuchni w restauracji i hotelu Platan i Dawidem Jasicą - kucharzem w restauracji i hotelu Platan przygotowali w ramach zajęć praktycznych potrawy karnawałowe.

0
Lekcja smaku z mistrzem w ZST-U w Trzebini
Wiesz coś więcej na ten temat? Napisz do nas

Podczas warsztatów pracowali na takich surowcach jak: łosoś, dorsz, parmezan, szynka szwarcwaldzka.

Potrawy wykonane w ZST-U były niczym z programu Top Chef.

Można się spodziewać, że w kolejnych edycjach prowadzonego w ZST-U programu kulinarnego "Lekcja smaku z Mistrzem" nasi uczniowie będą mogli znów udowodnić, że są BEST OF THE BEST.